Opis
Mała bułka z sezamem typu soft do hamburgerów
- opakowanie jednostkowe: karton 2 x 24 sztuk
- waga 1 bułki: 53g
- warstwa: 4 kartony
- paleta: 18 warstw (72 kartony)
Sposób przygotowania:
Należy rozmrażać jedno opakowanie w temperaturze 18ºC – 30ºC przez 12-18 godzin. Kondensat wewnątrz opakowania musi być całkowicie zaabsorbowany przez produkt przed otwarciem. Bułki należy dopiekać 1,5 minuty w 200°C (piec konwekcyjny) lub tostować 60s w 230°C. Inne wyposażenie wymaga indywidualnej regulacji czasu i temperatury wypieku. Nie zamrażać po rozmrożeniu.
Wartości odżywcze w 100g produktu
wartość energetyczna | 273 kcal / 1142 kJ |
tłuszcze | 4,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 52,5 g |
w tym cukry | 6,1 g |
białko | 7,9 g |
sól | 0,0 g |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.