Opis
Wysokiej jakości bagietka pszenna z wydrążonym otworem na parówkę lub kiełbaskę.
- opakowanie jednostkowe: karton 3 x 18 sztuk
- waga jednej bułki: 60g
- warstwa: 4 kartony
- paleta: 14 warstw (54 kartony)
Sposób przygotowania:
Należy rozmrażać jedno opakowanie w temperaturze 18ºC÷30ºC przez 12÷18 godzin. Kondensat wewnątrz opakowania musi być całkowicie zaabsorbowany przez produkt przed otwarciem. Bułki należy grillować w temperaturze 230°C przez 60s. Nie zamrażać po rozmrożeniu.
Wartości odżywcze w 100g produktu
wartość energetyczna | 270 kcal / 1129 kJ |
tłuszcze | 4,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 50,8 g |
w tym cukry | 6,1 g |
białko | 7,9 g |
sól | 1,2 g |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.